Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/zuglobuvo/data/www/zugloi-buvohely.hu/index.php on line 27
Celebek és milliárdosok búvóhelyei
Celebek és milliárdosok búvóhelyei

Celebek és milliárdosok búvóhelyei

Milliárdosok és hírességek között szerte a világon nagyon nagy népszerűségnek örvend egy saját sziget vásárlása, ahová visszavonulhatnak. Többek között Richard Branson, Leonardo DiCaprio, David Copperfield és Francis Ford Coppola is magáénak tudhat egy saját szigetet.

Ezeknek a földi paradicsomoknak a szépségeit nem tartják meg kizárólag maguknak, hanem néhány sziget tulajdonos borsos áron bérelhetővé teszi az ingatlanokat. A szigetek bár mindentől távol vannak, mégis a legszínvonalasabb luxus jellemzi őket.

Exklúzív búvóhelyek bemutatása következik, ahová a felső párezer menekül a figyelő tekintetek elől.

1. BAHAMÁK

Ezen a meghitt apró szigeten 5 hálószoba, 5 fürdőszoba áll rendelkezésre, melyekbe balinéz ihletésű enteriört álmodtak meg. Ennek az elképesztő karibi búvóhelynek az energiaellátását 100 százalékig napelem, vizét pedig fordított ozmózisos víztisztító rendszer biztosítja.

2. BRAZÍLIA, Japao privát szigete

Ez a 6,1 hektáros trópusi sziget saját stranddal, úszómedencével, pezsgőfürdővel és 7000 négyzetméternyi lakóterülettel rendelkezik. A szigetet egyszerre csak egy társaságnak adják ki, így párok vagy kis társaságok számára is alkalmas a legmagasabb szintű diszkréció biztosítása mellett. Egy 30 perces helikopterúttal közelíthető meg a sziget. 

3. BRIT VIRGIN SZIGETEK, Necker szigetek

Sir Richard Branson privát szigete, melyet az 2017-es Irma hurrikán elpusztított. Az ikonikus épületet a földdel tette egyenlővé, a növényzetet megsemmisítette. A felújítások után újra foglalható lett a világ egyik legismertebb privát szigete. A teljes sziget bérlése 107 500 dollárba kerül.

4. FIJI, Vomos-sziget

Ez a magántulajdonban lévő, 225 hektáros ingatlan a Mamanuca-szigetek csoportjának csúcsán található, mindössze 15 perces helikopter- vagy hidroplánútra a Fidzsi-szigetek fő nemzetközi repülőterétől. Lenyűgöző tengerparti és domboldali villákkal, egy 4 hálószobás rezidenciával, valamint egy 4 hálószobás királyi villával áll a látogatók rendelkezésre. Ez az ingatlan tökéletes akár több pár számára is, akik egy exklúzív romantikus búvóhelyre vágynak. Az ár 39 000 dollártól kezdődik.

5. MALDÍV, Voavah sziget

A Baa Atollban található Four Seasons kizárólagos használatú szigete tökéletes búvóhely az ide látogatók számára. Több pár fogadására alkalmas: 2 hálószobás víz feletti villába, egy 3 hálószobás tengerparti villa, 2 lakosztály, egy 2 hálószobás személyzeti apartman és 2 nyaraló várja a vendégeket. Összesen 22 vendég elszállásolására alkalmas. A szobák induló ára 46 000 dollár.

6. BELÍZ

Ez a luxusvilla a legtökéletesebb búvóhely 2 fő részére. A személyzet háza egy másik kisebb szigeten található és ha szükséges, egy pillanat alatt elérhetőek. A séf, a menedzser és a portás pedig kétperces hajóútra vannak. Ez az a legromantikusabb a bérelhető szigetek közül, ezért több mint egy évre előre le kell foglalni, annyira népszerű.

 

Ha szerényebb búvóhellyel is beéred keress minket telefonon a hét minden napján!

Szoba pár órára Budapesten: 06 20 321 23 93

Ez is érdekelhet:

Mentsd el!
Később még jól jöhet