Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/zuglobuvo/data/www/zugloi-buvohely.hu/index.php on line 27
5 támpont a legmegfelelőbb búvóhely kiválasztásához
5 támpont hogyan válassz búvóhelyet

5 támpont hogyan válassz búvóhelyet

Igényes enteriör:

Ezt a fotók alapján már többé-kevésbé el lehet dönteni, bár tudnak meglepetést okozni a magukat búvóhelyként hirdető lakások. Vannak lakás tulajdonosok, akik a nagyitól megörökölt lakást, egy kis extra bevételért megpróbálják kiadni. Nem sokat foglalkoznak a felújítással, talán ráncfelvarrás gyanánt beraknak egy-két díszpárnát, mert az a fotón jól mutat. A legjobb az ilyen helyeket kerülni. Kopott bútorok, metlaki csempe, poros levegő, avítt környezet. Ez az a miliő, ami azonnal kinyírja a libidódat.

Pénztárcabarát:

Ha random betérsz egy hotelbe azzal az igénnyel, hogy csak pár órára vennéd ki a szobát, akkor számítanod kell arra, hogy mélyen a zsebedbe kell nyúlni, hiszen nincs olyan árszabásuk, ami pár óra időtartamra vonatkozna. Ilyenkor a kilistázott éjszakás áron lehet náluk eltölteni azt a néhány szabad órát. Sajnos ez nem a recepcióson múlik, egyszerűen ezek a hotelek nincsenek berendezkedve erre a szolgáltatásra. Érdemes kifejezetten olyan hoteleket keresni, akik nyújtanak búvóhely szolgáltatást is.

Közel legyen a munkahelyhez:

Néhány órád van csak, munka előtt, munka után, netán ebédszünetben? Ne az utazással teljen! Próbálj, 20-30 perc távolságra lévő búvóhelyet választani, hogy az értékes időt egymásra tudjátok fordítani.

Tisztaság:

Talán ezt kell a legkevésbé magyarázni. Fontos, hogy minden vendég után alapos takarításon essen át a szoba. Legszerencsésebb, ha a búvóhely ózonosan is fertőtleníti a teret.

Kedves fogadtatás:

Az érkező párok kezdeti feszengése a szobakulcs átvételénél nagyon jellemző. A recepciós feladata, hogy ezt a szorongó érzést feloldja az érkező vendégekben. Fontos, hogy minden helyzetben kedves és ítélkezéstől mentes attitűddel fogadja a vendégeket a búvóhelyen. Mindenkinek megvan a maga története, hogy miért keresi a búvóhely szolgáltatást. Ha a recepciós kisasszony rosszalló tekintettel pásztáz titeket végig, akkor azt a helyet inkább kerüljétek!

 

                      

 

 

Ez is érdekelhet:

Mentsd el!
Később még jól jöhet