Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/zuglobuvo/data/www/zugloi-buvohely.hu/index.php on line 27
Kínos szexbalesetek
3+1 kínos szexbaleset

3+1 kínos szexbaleset

A szexuális együttlétnek elvileg kellemes élménynek kellene lennie minden résztvevőnek, de van, amikor kis híján tragédiába torkollik egy kis hancúr.

A biztonságos szex tehát nem az óvszer használatával kezdődik és a rendszeres szexuális egészségügyi ellenőrzésekkel ér véget. Egy szokatlan helyen, vagy pózban, vagy eszközzel egészen furcsa sérüléseket lehet szerezni.

Egy pár aktus közben összeragadt a tengerben

Egy olasz pár kihasználta az egyik meleg délutánt és egy elhagyatott tengerparti részen egymásnak estek a vízben. A hancúr kellemetlen fordulatot vett, ugyanis bekövetkezett a penis captivus néven ismert jelenség, amiről sokáig azt gondoltuk, hogy csak városi legenda. Ennek a  jelenségnek az a magyarázata, hogy a nő medenceizmai az orgazmus hatására ritmikusan annyira összehúzódnak, hogy a vérbő pénisz egyszerűen bent ragad a nő hüvelyében. Ha a nő izmai kis idő múlva elernyednek, a péniszből is kiáramolhat a vér, és akkor a párok szétválhatnak. De ezúttal nem ez történt. Az első segítség egy parton sétáló nőtől érkezett, aki adott nekik egy törülközőt, miközben a partra manővereztek.  Később kórházba szállították őket, és egy orvos a nő méhét tágító injekcióval lazította el.

 

Rosszabbul járt egy titkárnőjével félrelépő férfi

Egy szingapúri parkban egy tolató kisteherautó nekiment egy parkoló autónak és mindez a lehető legrosszabbkor: az autóban egy titkárnő éppen orálisan kényeztette főnökét. A koccanás fájdalmasan vetett véget a randinak, ugyanis a váratlan lökés hatására leharapta a férfi péniszét. Ha mindez még nem lett volna elég, a bajt tetézte, hogy a horrorisztikus jelenetnek tanúja volt egy magándetektív, akit a nő férje bérelt fel. A magándetektív beszámolója szerint az autó röviddel azután, hogy leparkolt, "elkezdett hevesen ringani", aztán beletolatott a kisteherautó... A nő sikoltozott, a szája tiszta vér volt amikor kiszállt a kocsiból. A mentőket a készségesen segédkező magándetektív hívta ki, aki minden kétséget kizáróan bizonyította megbízójának a félrelépés tényét.

 

Kishíján tragédiába torkolló véget ért egy kínai párocska autós légyottja.

 

A szerelmesek egy húsz méter magas parkoló tetején állították le járművüket, hogy röviden áldozzanak ámor oltárán, ám a szex hevében a hölgy lábával kioldotta a kéziféket. Sajnos a fiatalember épp ezt a pillanatot választotta ki, hogy izgalmában a gázra lépjen, így az elszabadult autó áttörte a parkoló kőkorlátját, és kis híján a mélybe zuhant. A kocsit egyedül a peremben elakadt kipufogócső tartotta, így az összegabalyodott pár nem mert megmoccanni. Az arra járók a lány sikoltozására lettek figyelmesek. Sokan a pár segítségére siettek, akik rettentő zavarban voltak, de hálásak voltak az életükért - mesélte az egyik szemtanú. A pár egyébként azért nem állította le a motort, hogy a nagy melegben használhassák a légkondicionálót.

 

Nem csak párban, szólóban is rá lehet fázni

A "Sex Sent Me to the ER" egyik epizódjában egy férfi mesélte el a történetét, aki úgy döntött, hogy egy erdőben maszturbál. Végül a sürgősségin kötött ki, égő és duzzadt péniszre panaszkodott, és azt mondta, hogy nem tud pisilni. Ezután azt mondta az orvosoknak, hogy tanúja volt, amint egy "lábatlan gyík" bemászott a húgycsövébe. El tudták távolítani az állatot és mindenki épségben megmenekült.

Mindenki vigyázzon magára és próbáljon biztonságos helyre találkozót szervezni! Nekünk van egy tippünk randi helyszínre:

Budapesti Búvóhely

06 20 321 23 93

Hívj bátran, örülünk a hívásodnak.

Ez is érdekelhet:

Mentsd el!
Később még jól jöhet